ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові перевищують очікування, – НАТО

Анастасія Диняк

|

Генсек НАТО Єнс Столтенберг оцінив контрнаступ Сил оборони та завив, що українські військові перевершують очікування. Про це пише Укрінформ.

Так, Столтенберг наголосив, що українці поступово завойовують позиції, а це означає, що вони відтісняють росіян і здатні прорватися через деякі з добре укріплених територій, зокрема, замінованим полям, тому наразі ще важливіше підтримувати Україну.

«Ми побачили, що українці знову перевершили очікування, і ми повинні пам’ятати, що все почалося торік з повномасштабного вторгнення Росії в Україну… Тоді експерти вважали, що Україна протримається лише кілька днів чи тижнів, але вони звільнили північ, Київ, схід, Харків, територію на півдні, Херсон. І тепер вони досягають ще більших успіхів», – зазначив він.

Генсек додав, що «це запекла боротьба, важка боротьба, і це нелегкий шлях до перемоги для українців, але вони домагаються успіхів, які набирають обертів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *