ОСТАННІ НОВИНИ

Підготовка майбутніх офіцерів за стандартами НАТО є одним із пріоритетів, – керівник Академії сухопутних військ

Наталя Дуляба

|

Серед пріоритетних напрямків нового навчального року 2023/2024 у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – впровадження стандартів НАТО, поліпшення мовної підготовки майбутніх офіцерів, посилення практичної підготовки. Про це повідомив начальник вишу Павло Ткачук.

Так, у військовому виші провели триденний навчально-методичний збір з науково-педагогічними працівниками. Під час нього підбивали підсумки минулого навчального року, визначили стратегічні цілі й головні напрямки зусиль на новий 2023/2024 навчальний рік.

Як відзначив Павло Ткачук, пріоритетним напрямком для Академії сухопутних військ залишається підготовка військових за стандартами НАТО. Тому у виші щоразу вдосконалюють освітній процес, виконуючи рекомендації експертів програми DEEP (Defence Education Enhancement Program – спеціалізована програма НАТО «Удосконалення військової освіти»).

Серед інших пріоритетних напрямків роботи очільник вишу називає поліпшення системи мовної підготовки курсантів, посилення практичної складової. Окремо Павло Ткачук наголосив на важливості трансформації освітнього процесу та підвищення його ефективності під час повномасштабної російської агресії.

«Вважаю, що колектив нашого навчального закладу успішно виконує всі завдання, що покладені керівництвом держави і Збройних Сил України, промовистим підтвердженням чого є успіхи наших випускників у боях проти російських окупантів. Переконаний, у новому навчальному році колектив Національної академії сухопутних військ із честю виконає всі покладені на нього завдання, своєю згуртованістю та професіоналізмом зробить вагомий внесок у перемогу України над заклятим ворогом», – зауважив Павло Ткачук.

Під час збору освітян також відзначили кращі структурні підрозділи вишу та педагогів за підсумками 2022-2023 навчального року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *