ОСТАННІ НОВИНИ

Держреєстратор незаконно передав у приватну власність приміщення в центрі Львова

Анастасія Диняк

|

До суду скерували справу колишнього держреєстратора, який незаконно передав у приватну власність приміщення у центрі Львова загальною площею 4 000 кв м. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Встановлено, що 47-річний львів’янин, перебуваючи на посаді державного реєстратора, за відсутності рішення органу влади про передачу майна у приватну власність та інших документів, які підтвердили б таку передачу, незаконно вніс до Державного реєстру прав зміни щодо права власності на об’єкти нерухомого майна.

Внаслідок цього з державної власності вибув адміністративний будинок загальною площею майже 4 000 кв м у центрі Львова. За клопо Прокурорами Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка у зловживанні повноваженнями (ч. 3 ст. 365-2 КК України).танням прокурора, наразі на майно накладено арешт.

Довідково зазначимо, що прокурорами скеровано до Господарського суду міста Києва позов про визнання незаконною та скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *