ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні відкрили нове родовище на мільярд кубометрів газу

Ольга Денисяка

|

«Укргазвидобування»  відкрило нове родовище газу, запаси якого оцінюються в мільярд кубометрів блакитного палива. Про це повідомляє «Нафтогаз України».

Запаси родовища можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива. Нафтогазова ділянка вивчалася «з нуля», родовище на ній було відкрите свердловиною глибиною майже 4 тис. м.  

«Перед бурінням фахівці провели 3D сейсморозвідувальне дослідження. Отримана геологічна інформація свідчить, що запаси нового родовища можуть сягати 1 млрд кубометрів газу. Це не перше відкриття нових вуглеводневих покладів за цей рік. Нарощуючи запаси ми створюємо перспективу для сталого зростання видобутку газу», – повідомив тимчасово виконуючий обовʼязки генерального директора АТ «Укргазвидобування» Олег Толмачев.

Він також додав, що Укргазвидобування продовжить програму геологічної розвідки на даному родовищі і планує тут буріння нових свердловин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *