ОСТАННІ НОВИНИ

Наєв не виключає провокацій і диверсій на кордоні з Білоруссю

Маркіян Рой

|

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв не виключає провокацій і диверсій на українсько-білоруському кордоні. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

 

«На даний час російський наземний компонент у повному складі виведений з Білорусі та перебуває у складі резерву об’єднаного угруповання військ РФ, частини якого ведуть наступ на Куп’янському/Лиманському напрямку», – зазначив генерал-лейтенант.

Водночас у вересні на території Білорусі заплановано проведення ряду спільних навчань ОДКБ, які можуть бути використані як легітимізація нарощування військової присутності.

«Враховуючи, що Росія так і не досягла стратегічних цілей, надалі не виключається пошук нових приводів поновлення активних дій з північного напрямку. Отже, організація провокацій та проведення диверсій на українсько-білоруському кордоні – не виключається. Разом з тим, на теперішній час ознак формування ударних угруповань в смузі ОСУВ Північ не виявлено», – йдеться в повідомлені.

Наєв зазначив, що на теперішній час ознак формування ударних угруповань в смузі ОСУВ «Північ» не викрито.

Проте, ризик загрози застосування диверсійно-розвідувальних сил з території білорусі не виключається.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *