ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у чоловіка знайшли наркотиків на 700 тис. грн

Анастасія Диняк

|

28-річного чоловіка, який тимчасово мешкає у Львові, викрили на продажі канабісу. У нього вилучили наркотиків на 700 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 24 серпня правоохоронці затримали зловмисника на вулиці Кульпарківській у Львові. З собою він мав вісім пакунків канабісом, загальною масою близько 70 грамів.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські виявили та вилучили наркотики масою понад 1600 грамів, психотропні речовини, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Загальна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 700 тисяч гривень. Усе скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування наразі триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *