ОСТАННІ НОВИНИ

На Хмельниччині бабуся викликала поліцію, бо не могла знайти 4-річну онучку, яка грала в хованки

Ольга Денисяка

|

У Хмельницькій області бабуся й дідусь звернулися до поліції через те, що не могли розшукати свою чотирирічну  внучку. Виявилося, що дівчинка грала в хованки на подвір’ї. Про це повідомила ювенальна поліція Хмельницької області.

Родичі припустили, що дівчинка пішла з дому в невідомому напрямку. Бабуся кинулася на розшук онуки, а коли самостійно не знайшла – зателефонувала в поліцію.

Півтори години дідусь з бабусею розшукували дівчинку, оббігали господарство, прилеглу територію, звернулася до працівників охорони місцевого санаторію. 

На місце події відразу виїхали працівники поліції, коли зайшли на господарство побачили малечу, яка ховалася в літній альтанці під столом!

Як виявилося, дівчинка гралася таким чином з бабусею в хованки.

«Сьогодні до маленької бешкетниці завітали працівники сектору ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції та провели профілактичну роботу, а ще подарували малечі канцелярське приладдя, щоб дівчинка мала змогу зайняти себе корисними справами і більше так з бабусею не жартувала», – розповіли в поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *