ОСТАННІ НОВИНИ

Медведєв пригрозив анексією Росією Абхазії і Південної Осетії

Андрій Котенський

|

Заступник голови Ради безпеки терористичної держави РФ, колишній президент Дмитро Мєдведєв заявив, що Росія може анексувати окуповані грузинські регіони Південну Осетію і Абхазію, повідомляє Українська правда.

«Ідея приєднання до Росії все ще популярна в Абхазії та Південній Осетії… Цілком можливо, що це буде реалізовано, якщо для цього будуть вагомі причини», – заявив соратник Путіна

Попри покращення відносин за останні роки між Москвою і Тбілісі, Медведєв звинуватив Захід у створенні напруженості навколо Грузії, піднімаючи питання її можливого вступу до НАТО.

«Ми не чекатимемо, коли наші побоювання стануть ближчими до реальності», – наголосив він, маючи на увазі можливу анексію грузинських територій.

На думку узурпатора Медведєва, держава якого полонила не один народ, визнання у 2008 році Росією «незалежності» Абхазії та Південної Осетії «відповідало волі народів цих країн (брехня – ред.), статуту ООН (брехня – ред.) та закріпило історичну справедливість (абсурд – ред.).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *