ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Зміїного захисники поцілили у російський літак

Анастасія Диняк

|

Українські військові завдали удару по російському літаку в Чорному морі поблизу острова Зміїний. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МО України.

Захисники з катера підбили російський винищувач під час бою біля Зміїного – ГУР

«У територіальних водах України поблизу острова Зміїний, в районі так званих «вишок Бойка», відбулося зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів. Літак окупантів спробував атакувати військові судна Сил безпеки та оборони України, але отримав відповідь», – йдеться у повідомленні.

Російська пропаганда поширила фейк про нібито ураження та затоплення українського катера. За даними ГУР, насправді російська ракета впала у воду, жодної шкоди українським військовим завдано не було.

«У відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці  завдали удару по літаку окупантів. Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт, який був вимушений одразу ж залишити місце події та летіти у напрямку найближчого аеродрому», – додали у розвідці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *