ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці 47 ОМБр показали кадри евакуації мешканців села Роботине

Анастасія Диняк

|

Воїни 47 окремої механізованої бригади зайшли в село Роботине, що на Мелітопольському напрямку. Наразі захисники евакуйовують мирних мешканців. Про це повідомили у пресслужбі бригади.

«Два місяці запеклих боїв й бійці нашої бригади за підтримки інших підрозділів прорвали багатоешелоновану лінію оборони окупантів», – йдеться у повідомленні.

Перше, що зробили військовослужбовці – сповістили місцевих про необхідність терміново виїжджати, адже ворог цинічно продовжує стирати село з лиця землі.

«Півтора року чекали на ЗСУ. Ми похапали речі, документи та бігли, дорогою викидаючи ті пакети, бо життя – найцінніше. А потім ці хлопці з 47 бригади вивезли нас на танку», – розповідають евакуйовані мешканці.

Вже в більш безпечному місці медики 47 окремої механізованої бригади оглянули цивільних та дали можливість подзвонити рідним.

Нагадаємо, 22 серпня воїни 47 бригади, яка з боєм увійшла у село Роботине на Запоріжжі, організували евакуацію мирних мешканців на БМП Бредлі.

Також 16 серпня українські військові деокупували селище Урожайне на Донеччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *