ОСТАННІ НОВИНИ

Університет Франка повідомив про загибель на фронті двох випускників

Андрій Котенський

|

На фронті загинув 21-річний випускник історичного факультету Тарас Романюк та випускник біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Степан Соловій, повідомляє пресслужба вишу.

20 серпня 2023 року внаслідок важкого поранення, отриманого напередодні, загинув випускник бакалаврату історичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Тарас Романюк. Героєві був лише 21 рік.

Уродженець Тернопільщини, Тарас навчався за спеціальністю (Історія). З лютого 2023 року Герой добровольцем долучився до «Азову». Воював на Бахмутському, Слов’янському та Запорізькому напрямках.

«Тарас завжди усім йшов на допомогу, на початку повномасштабної війни багато волонтерив, був дуже світлою та доброю людиною. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті», – діляться одногрупники Тараса.

Також стало відомо, що 18 серпня 2023 року, захищаючи Українську Державу, на Донеччині загинув випускник Львівського національного університету імені Івана Франка Степан Соловій. Героєві було 30 років.

Степан Соловій навчався на біологічному факультеті. 2015 року завершив навчання у магістратурі на кафедрі екології Львівського університету

Академічна спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблих Героїв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *