ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили мешканця Харківщини, ще 11 – поранили

Анастасія Диняк

|

У неділю, 20 серпня, унаслідок російських обстрілів Харківщини загинув літній чоловік, ще 11 осіб отримали поранення, зокрема медпрацівник. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У понеділок, 21 серпня, близько 8:00 год. росіяни обстріляли село Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено навчальний заклад. Інформація щодо постраждалих встановлюється.

Напередодні, 20 серпня, протягом всього дня ворог безперервно з артилерії обстрілював місто Куп’янськ. Також під вогнем окупантів були населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області.

У місті Вовчанськ Чугуївського району через ворожий обстріл загинув чоловік 71 року. В місті пошкоджено приватний будинок, квартиру в багатоквартирному будинку, будівлю закладу охорони здоров’я.

Внаслідок обстрілів центру Куп’янська постраждали 11 цивільних людей. В тому числі фельдшер «швидкої», що надавав допомогу постраждалим. У місті пошкоджено приватні будинки, будівлі підприємств, відділення «Нової пошти», будівлю закладу освіти та інші цивільні об’єкти.

Внаслідок обстрілу села Колісниківка Куп’янського району пошкоджено приватний будинок та газопровід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *