ОСТАННІ НОВИНИ

Після публікацій про переміщення 82-ї бригади по бійцях завдали п'ять авіаударів, – Маляр

Ольга Денисяка

|

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що після повідомлень у ЗМІ про переміщення 82-ї окремої десантно-штурмової бригади російські війська завдали по ній 5 авіаударів. Про це вона повідомила в Телеграмі.

«Ціна заголовків про те, куди перемістили 82 бригаду на півдні, – 5 авіаударів по бригаді за добу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, вона зазначила, що за несанкціоноване поширення такої інформації встановлена кримінальна відповідальність ст. 114-2 ККУ, зокрема: «Поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, за можливості їх ідентифікації на місцевості, ‼️якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *