ОСТАННІ НОВИНИ

У наркоторговців на Київщині вилучили рекордні 20 тонн «товару»

Маркіян Рой

|

На Київщині Служба безпеки України затримала злочинне угруповання, яке збувало оптові партії важких наркотиків і психотропів за кордон. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Зазначається, під час багатоетапної спецоперації у березні цього року Служба безпеки затримала організатора злочинної групи, який намагався переправити за кордон 15 кг психотропів.

Затриманим виявився експосадовець підрозділу Національної поліції у боротьбі наркозлочинністю. До незаконної діяльності він залучив колишнього колегу, який допомагав підшукувати контрабандистів для прихованого перевезення заборонених речовин через кордон. Спільника експоліцейського теж арештували.

На завершальному етапі спецоперації співробітники СБУ затримали на Київщині третього учасника угруповання, який забезпечував «комунікацію» наркоділків зі спільниками.

За даними слідства, фігуранти отримували «товар» для продажу з двох нарколабораторій у Київській та Житомирській областях, які виготовляли промислові обсяги мефедрону.

Усім  трьом затриманим повідомили про підозру за ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

Наразі вони під вартою. Триває розслідування для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до викритого наркобізнесу. Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *