ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию в ДТП постраждали двоє велосипедистів

Анастасія Диняк

|

У Стрию увечері 16 серпня сталося дві аварії за участі волосипедистів. В обох випадках водіїв двоколісних госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 16 серпня близько 20:00 год. на вулиці Болехівській у Стрию велосипедист, 49-річний місцевий мешканець, зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz, яким керував 59-річний стриянин. Внаслідок ДТП кермувальник двоколісного був госпіталізований.

Ще одна аварія сталася близько 20:30 год. на вулиці Андрія Корча в Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля Opel Combo, яким керував 58-річний житель одного з сіл Стрийського району, та велосипедиста, 43-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП водій двоколісного отримав травми та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *