ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підприємець пропонував підполковнику 2,5 тис. доларів відкупу від смертельної ДТП

Анастасія Диняк

|

На Львівщині приватний підприємець з Тернопільщини за 2 500 доларів намагався підкупити підполковника поліції. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

41-річний бізнесмен з Тернопільщини, що займається перевезеннями, хотів за 2 500 доларів допомогти своєму підлеглому відкупитися від провини у смертельній ДТП.

Гроші чоловік пропонував  начальнику одного з відділів поліції Львівщини. Підприємець домагався закриття кримінального провадження та повернення арештованої вантажівки.

Чоловіка затримали оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції у службовому кабінеті поліцейського під час спроби надати обіцяну суму «відкупних».

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури фігуранту вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *