ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині подружжя правоохоронців переїхало бабусю та втекло з місця ДТП

Анастасія Диняк

|

У місті Білгород-Дністровськ на Одещині поліцейський разом з дружиною збили літню жінку, викликали швидку та втекли з місця аварії. Постраждала згодом померла в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Одещини.

Так, вранці 16 серпня у місті Білгород-Дністровськ на Одещині правоохоронець, виїжджаючи з двору на автомобілі заднім ходом, збив жінку літнього віку. У салоні авто також була його дружина, яка також є співробітником поліції.

За даними ДБР, після наїзду правоохоронці перемістили потерпілу на лаву під під’їздом, після чого викликали швидку допомогу.

Водій, не дочекавшись медиків, залишив місце аварії, а пізніше місце події покинула і його дружина. 81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

Детективи ТУ ДБР розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Водію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Також проводиться службове розслідування. На цей час обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов’язків. Водія затримали, його буде поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *