ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Золочева злетів у кювет на краденому авто

Анастасія Диняк

|

У Золочеві 48-річний чоловік пограбував кафе та втік з місця на краденому авто, проте злетів на ньому у кювет. За це йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 16 серпня близько 4:00 год. невідомий чоловік проник у кафе у місті Золочів та викрав звідти алкогольні напої та продукти харчування.

Окрім того, у кафе він знайшов ключі від автомобіля «Рено Твінго», який був припаркований поруч з будівлею. Зловмисник викрав авто, втім не впорався з керуванням та з’їхав у кювет на вулиці Шашкевича, після чого втік з місця події.

Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його у парку. Особу затриманого встановлено – ним виявився 48-річний житель міста Золочів.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, а також за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до восьми років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *