ОСТАННІ НОВИНИ

Зарплата понад 30 тисяч: які професії на Львівщині найбільш оплачувані

Ольга Денисяка

|

На Львівщині серед майже 7900 вакансій у 175 пропозиціях роботи зазначена зарплата, вища за 30 тис. грн. Про це повідомили у Львівській обласній службі зайнятості.

На таку зарплату можуть розраховувати інженер з якості, інженер-механік груповий, інженер-технолог, менеджер (управитель) з постачання, аналітик і фахівець (банківська сфера), головний інженер, майстер виробничої дільниці, бухгалтер, директор відділення, аудитор, представник торговельний.

Заробіток, що стартує від 30 тис. грн, пропонують і представникам робітничих професій, зокрема водіям автотранспортних засобів, електрозварникам ручного зварювання, малярам, мулярам, штукатурам, машиністам екскаватора одноковшового, монтажникам гіпсокартонних конструкцій, покрівельникам будівельним, слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, вантажникам і підсобним робітникам.

Найвищі зарплати в області задекларували працедавці Червоноградської територіальної громади. Начальнику (завідувачу) підрозділу вони готові платити 80 тис. грн, інженеру з транспорту – 64 тис. грн, водію автотранспортних засобів (міжнародні перевезення) – 60 тис. грн, агроному – 52 тис. грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *