ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок чоловіку, який напав на пенсіонерку в її ж квартирі в Бориславі

Анастасія Диняк

|

У Бориславі до 8 років ув’язнення засудили чоловіка, який п’яним напад на 93-річну пенсіонерку в її власній квартирі. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Так, у лютому 2023 року в місті Борислав 53-річний чоловік вчинив розбійний напад на 93-річну жінку. Будучи напідпитку, чоловік увечері проник у квартиру, де проживала самотня пенсіонерка.

Зайшовши в коридор, фігурант зустрів потерпілу та вдарив її кулаком в голову. Внаслідок удару жінка впала на землю та не змогла вже підвестись.

Потім він взяв її за руки, перетягнув в кімнату та пригрозив розправою, щоб остання не кричала. Після того чоловік почав обшукувати квартиру старенької та в шухляді тумбочки він знайшов гроші.

Засуджений викрав всі збереження пенсіонерки, а саме 15 000 грн та втік.

Внаслідок нападу старенька отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження.

За публічного обвинувачення прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури чоловіка визнано винним у розбої (ч. 4 ст. 187 КК України). Його засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *