ОСТАННІ НОВИНИ

Подружжя заробило понад 2,8 млн грн на неякісних боєприпасах для ЗСУ

Анастасія Диняк

|

Подружжя колишніх керівника та технічного директора двох приватних підприємств постачали ЗСУ артилерійські снаряди невідповідної якості, за які отримали 2,8 млн грн передплати. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

Так, за даними слідства, при виконанні державних замовлень одне з комерційних підприємств – субпідрядників при виготовленні артилерійських снарядів, одержало попередню понад 2,8 млн грн.

Згодом підприємство закупило у іншого субпідрядника порох, який не відповідав вимогам технічних умов, та передало Міноборони партію боєприпасів, яка не допущена до застосування у ЗСУ.

Обом учасникам шахрайської схеми процесуальним керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону погоджено повідомлення про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому групою осіб, в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України). Подружжю загрожує до восьми років ув’язнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *