ОСТАННІ НОВИНИ

На Чернігівщині в чоловіка вилучили мотоцикл, який нагадував звук «Шахеда»

Ольга Денисяка

|

В Ічнянській громаді Чернігівської області вилучили мотоцикл у водія, який систематично порушував комендантську годину і лякав селян звуком, схожим на дрон-камікадзе «Шахед». Про це повідомив староста села Іржавець Сергій Сирота.

Староста села наголосив, що вже декілька разів попереджавводія про те, що заборонено Їздити на транспортних засобах без фар, стоп-сигналів, вказівників поворотів, глушників вихлопних газів, шоломів тощо. Також заборонено їздити під час дії комендантської години.

«Чмир Сергій декілька разів свідомо ігнорував мої прохання, в тому числі й особисті. Неодноразово в темну пору доби та під час дії комендантської години їздив по Іржавцю, Гужівці, Парафіївці на мотоциклі без фари, стопів, поворотів, шолому і без номерів. Більше того, звук мотоцикла без глушника нагадує звук шахеда, і жителі сіл іноді лякалися та зверталися по допомогу. На жаль, поліція не змогла його спіймати. Але ми сьогодні поклали цьому край.Засіб пересування у порушника вилучено, і буде передано поліції», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *