ОСТАННІ НОВИНИ

У Пентагоні оцінили результати контрнаступу України

Анастасія Диняк

|

Речник Міністерства оборони США бригадний генерал Патрік Райдер заявив, що в Пентагоні оцінили тактику українського контрнаступу та його результати. Про це пише Українська правда.

Пентагон оцінив тактику наступу ЗСУ: здійснили диво, загнавши росіян в оборону

Так, Райдер наголосив, що «українці, незважаючи ні на що, змогли відтіснити росіян на оборонні позиції, що саме по собі є дивом, враховуючи стан української армії на момент вторгнення РФ».

«І ви бачили, що з усього світу йде потік підтримки, щоб надати їм неймовірні і значні бойові можливості, і підготовку. Тому, зважаючи на все це, я вважаю важливим поглянути на це в перспективі, з точки зору можливостей, які вони змогли розвинути і реалізувати за дуже короткий проміжок часу», – зазначив речник Пентагону.

Він також додав, що Сили оборони  України мають «видатні результати в менш ніж ідеальній ситуації». Райдер підкреслив, що Міноборони США продовжить надавати Україні допомогу, зокрема тренування, для можливості повернути суверенну територію та врешті-решт перемогти в цій боротьбі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *