ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині укріплюють кордон з Білоруссю

Анастасія Диняк

|

На Рівненщині на кордоні з Білоруссю збільшили кількість спостережних постів, створили нові опорні позиції та заклали міни. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

«Станом на зараз на Волинському напрямку немає ознак того, що ворог готується до наземної наступальної операції. Але ми завжди розраховуємо на найгірший варіант розвитку подій та готуємося до цього», – зазначив Наєв.

Генерал-лейтенант додав, що командувачі та командири на місцях отримали чіткі завдання щодо мінування місцевості, облаштування нових оборонних позицій, зміцнення охорони та оборони важливих цивільних об’єктів критичної інфраструктури.

«На території Рівненської області збільшено кількість спостережних постів, утворено нові опорні позиції, відрито більше 15-ти нових опорних позицій, укладено десятки тисяч мін і серед них не менше 20 відсотків –  це протипіхотні міни в керованому варіанті», – підкреслив командувач.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *