ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівавтодор» візьме в борг майже 10 млн євро для реконструкції двох вулиць

Анастасія Диняк

|

ЛКП «Львівавтодор» планує взяти в борг 10 мільйонів євро для реконструкції вулиць Мазепи та Грінченка, щоб забезпечити комфортним транспортним сполученням жителів та гостей міста до мікрорайону. Про це пише Твоє місто.

Так, ЛКП має отримувати позику в розмірі 9,8 млн євро від Європейського інвестиційного банку. Термін повернення коштів становить не більше 15 років, включаючи пільговий період у три роки.

Відсотки за користування коштами позики розраховуються відповідно до умов Фінансової угоди за ставкою, яка дорівнює шестимісячній Європейській міжбанківській ставці. Станом на 11 серпня вона становить 3.937 % + спред до 2,5 %.

Зазначається, що майже 10 млн євро підуть на реконструкцію вулиць Мазепи-Грінченка.

«Вулиця Гетьмана Івана Мазепи є однією з найважливіших магістральних вулиць північної частини Львова. В цьому районі функціонує Лікарня Святого Пантелеймона, яка є найбільшою медичною установою в Західній Україні, Лікарня Святого Миколая та Національний реабілітаційний центр «Незламні». Проект Національного реабілітаційного центру UNBROKEN передбачає створення цілої екосистеми підтримки та турботи про військових та цивільних, постраждалих від війни.», – йдеться в повідомленні.

Окрім відновлення та обладнання існуючих приміщень Першого медичного об’єднання Львова, планується будівництво нових медичних корпусів, житла, створення місць роботи, відпочинку, дозвілля та інфраструктурного сполучення центру з основною міською інфраструктурою.

Гарантію на виконання боргових зобов’язань ЛКП «Львівавтодор» у рамках проєкту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України» отримає Львівська міська рада.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *