ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі внаслідок атаки РФ загинули двоє музиканток

Андрій Котенський

|

Внаслідок ракетного удару РФ по житловому кварталу в Запоріжжю 9 серпня загинуло 3 людей. Серед них – обидві дівчини із дуету Similar girls Світлана Сємєйкіна та Крістіна Спіцина. Про це повідомила їхня подруга Вікторія Книш.

«Внаслідок ракетного удару російських терористів по Запоріжжю загинули наші талановиті дівчата – Сємєйкіна Світлана та Крістіна Спіцина. Ще вчора вони разом співали та грали для людей, а вже сьогодні нікого з них немає. Російська ракета нещадно забрала їх голос, їхнє життя і разом з цим частинку душі кожного з нас», – повідомила Вікторія Книш.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Однакові дівчата✨ (@similar.girls)

Спочатку, це були сольні виступи Крістіни та гра Світлани в гурті «Діамант», а після вони почали грати спільно, утворивши дуєт Similar girls та стали учасниками «cover band «Gems».

«Дівчата вірили в яскраве та мирне життя під українським прапором. Вірили в перемогу, наближали її своїми власними силами. Тому зараз ми повинні зробити це за них. Нехай їхні душі покояться з миром. Ми пам’ятатимемо Вас. Ніколи не пробачимо росіянам ці жертви і страждання додала Вікторія Книш.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Однакові дівчата✨ (@similar.girls)

За даними УП.Життя, Світлана з Крістіною познайомилися на концерті для військових, у якому кожна з них брала участь.

«З того часу вони були як рідні сестри. Ледь не кожен вечір виступали в кафе, ресторанах, заходах чи просто неба. Майже всі пісні були присвячені захисникам та подіям в Україні», – розповіла Вікторія.

Директорка Опорного закладу освіти «Всесвіт» Матвіївської сільради Олена Фесенко розповіла, що дівчата – 18-річна Світлана Сємєйкіна та 21-річна Крістіна Спіцина – закінчили Матвіївську музичну школу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Однакові дівчата✨ (@similar.girls)

За словами жінки, юні музикантки мали лише одну мету – зібрати якомога більше грошей для української армії.

Світлана грала на басгітарі, а Крістіна з першого класу співала, мріяла бути співачкою.

За словами директорки, після ракетного обстрілу РФ загинула Світлана, за життя Крістіни боролися лікарі. Дівчина померла в реанімації о 5 ранку 10 серпня.

Олена Фесенко додала, що Крістіна з багатодітної родини, тато дівчини служить в Національній гвардії.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та знайомим.

Ввечері 9 серпня російські війська атакували житловий квартал Запоріжжя, врезультаті чого загинули дві людини та вісім отримали поранення. На ранок 10 серпня кількість жертв росіян у Запоріжжі зросла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *