ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збудують три житлові комплекси для переселенців

Маркіян Рой

|

На Львівщині запланували побудувати три житлові комплекси для внутрішньо переміщених громадян. Будівництво коштуватиме 400 мільйонів гривень. Про це повідомили у Департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Зазначається, що три житлові комплекси планують збудувати у Кам’янка-Бузькій та Дрогобицькій громадах, а також реновації житла у місті Старий Самбір. Там зможе проживати від 1326 до 1668 внутрішньо переміщених осіб. Загалом планують створити від 442 до 556 квартир.

«Новий проєкт з будівництва житла для вимушених переселенців, який покликаний не лише поселити людей, а й забезпечити умови для їх повноцінної інтеграції в соціально-економічне та культурне життя громад. У реалізації проєкту бере участь представництво Міжнародної організації з міграції в Україні (IOM Ukraine), яка виділить на побудову житлових комплексів близько 400 млн гривень»,— повідомили у Департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *