ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на Львівщині постраждали троє пішоходів та мотоцикліст

Анастасія Диняк

|

На Львівщині за добу 7 серпня у ДТП постраждали троє пішоходів та один водій мотоцикла. Усіх чотирьох госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 7 серпня, близько 16:30 год. на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі водій автомобіля Mitsubishi ASX, 62-річний житель Трускавця, збив 24-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала травми та була доставлена до лікарні.

Ще одна ДТП сталася близько 16:30 год. на перехресті вулиць Богуна й Чупринки у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volvo S80, 34-річний житель Самбора, здійснив наїзд на 59-річного місцевого мешканця. Внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Окрім цього, близько 22:30 год. у селі Добросин Львівського району водій мотоцикла Spark, 17-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на 19-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП пішохід та водій двоколісного отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *