ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловіки намагалися підкупити прикордонників для виїзду з України

Анастасія Диняк

|

Двоє військовозобов’язаних чоловіків у пункті пропуску Рава Руська на Львівщині намагалися за дві тисячі євро підкупити прикордонників, щоб безперешкодно виїхати з України. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Так, легковий автомобіль «Тойота» прибув в пункт пропуск Рава Руська вночі 8 серпня. В авто були 42-річний киянин та двоє пасажирів.

Під час проходження контролю один із пасажирів повідомив, що супроводжує через кордон свого батька, який має ІІ групу інвалідності. Однак 36-річний українець не зміг пред’явити усі необхідні документи.

Водій автівки намагався переконати прикордонників у тому, що він волонтер та внесений до системи «Шлях». Проте, після проведення перевірки, двом особам було відмовлено у перетині кордону.

Після цього один із чоловіків спробував підкупити інспектора. На пропозицію хабаря у розмірі  двох тисяч євро, прикордонний наряд Львівського загону відповів відмовою.

За цим фактом співробітники ВВВБ Держприкордонслужби поінформували представників Нацполіції. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Хабародавців прикордонники передали співробітникам Нацполіції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *