ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість поранених у Покровську зросла до 88

Ольга Денисяка

|

Станом на 11:00 годину ранку кількість внаслідок ракетного удару в Покровську поранених зросла до 88 особи, загинуло 7 людей; за попередньою інформацією, під завалами людей немає. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«7 людей загинули (п’ятеро цивільних, рятувальник та військовий); 81 поранений (39 цивільних, серед яких двоє дітей – 2006 і 2012 року народження; 31 поліцейський, 7 працівників ДСНС та 4 військових) «», – йдеться в повідомленні.

Станом на 11:00 зафіксовані пошкодження 12 багатоповерхівок; будівель готелю, прокуратури, пенсійного фонду, аптеки, двох магазинів, двох кафе та двох цивільних автомобілів.

Згодом в ефірі телемарафону Кириленко повідомив про 88 поранених та 7 загиблих. Він додав, що дані збираються оперативно з лікарень. Там присутності представники військових адміністрацій.

Нагадаємо, російські окупанти 7 серпня завдали ракетних ударів по Покровську в Донецькій області та влучили по центру міста, зокрема по житловому будинку.

Відомо, що серед загиблих є цивільні та рятувальники. Загинув заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Донецькій області Андрій Омельченко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *