ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали двох закладчиків наркотиків

Анастасія Диняк

|

У Львові двоє мешканців Хмельниччини робили закладки наркотиків. За скоєне їм загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 6 серпня на вулиці Стрийській у Львові правоохоронці затримали двох мешканців Хмельницької області – 20-річну дівчину, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності та чоловіка віком 33 роки.

З собою вони мали 14 розфасованих згортків з порошкоподібною речовиною. Окрім того правоохоронці вилучили засоби для фасування, пристрій для вживання наркотиків та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисники затримані, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування наразі триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *