ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти заявляють по удар по мосту в Чонгарі. Оновлено

Наталя Дуляба

|

Гауляйтер окупованої частини Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що ЗСУ вдарили по мосту у Чонгарі ракетами Storm Shadow. Про це пишуть пропагандистські Риа новости.

ОНОВЛЕНО: в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ офіційно підтвердили, що близько 15:00 6 серпня уразили чонгарський і генічеський автомобільні мости.

Чонгарський міст, за версією Сальдо, українські військові нібито атакували 12 ракетами Storm Shadow і окупанти зуміли збити 9 із них.

Про руйнування він нічого не каже, але стверджує, що поранення отримав місцевий мешканець, який проїжджав у цей момент мостом, а також пошкоджено газопровід до Генічеська, що пролягає поруч.

Так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов додає, що в чонгарський міст було нібито тільки одне влучання, через яке пошкоджень зазнало покриття автомобільної частини. Міст уже перекривають «на ремонт».

Нагадаємо, що чонгарський міст з’єднує окуповану частину Херсонщини з Кримом. Вранці 29 липня українські військові вже били по ньому, що офіційно підтвердили у ЗСУ.

Тоді гауляйтер Сальдо теж говорив про застосування саме 12 далекобійних ракет Storm Shadow, але їх усіх, як він запевняв, начебто збила ППО. Хоча у соцмережах очевидці активно писали, що міст окупанти відразу перекрили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото зі соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *