ОСТАННІ НОВИНИ

Вдосконалення системи підготовки військових зміцнить обороноздатність держави, – Павло Ткачук

|

Очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук взяв участь у нараді керівного складу системи військової освіти, яка відбулась під головуванням першого заступника Міністра оборони України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Про це Павло Ткачук повідомив у Facebook.

«В умовах потужного спротиву російській агресії все більш нагальною стає стратегічна координація зусиль та спроможностей суб’єктів вищої військової освіти України! Взяв участь у нараді керівного складу системи військової освіти, яка відбулась під головуванням першого заступника Міністра оборони України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка на базі одного з вишів України на Прикарпатті», – йдеться в повідомленні.

У заході взяли участь директор Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України Володимир Мірненко,, головний інспектор Головної інспекції Міністерства оборони України контр-адмірал Дмитро Таран, заступник начальника Генерального штабу ЗС України генерал-майор Володимир Коваль, начальник Центрального управління військової освіти Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олександр Вербовенко, начальник Національного університету оборони України генерал-полковник Михайло Коваль, керівники інших вищих військових навчальних закладів, очільники військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти.

На нараді обговорили проблемні питання підготовки військових фахівців, результати цьогорічної вступної кампанії, підготовки військових освітніх закладів до нового навчального року, визначили пріоритетні завдання щодо подальшого удосконалення освітньої діяльності.

«Вдячний організаторам та учасникам заходу за конструктивний діалог та злагодженість у питаннях вдосконалення системи української військової освіти. Щирі слова подяки за гостинний прийом та можливість краще познайомитись зі спроможностями Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу його ректору, доктору технічних наук, професору Ігорю ЧУДИКУ. Переконаний, спільними зусиллями та у тісній координації ми зробимо вагомий внесок у вдосконалення системи підготовки військових фахівців для Збройних Сил України, що, своєю чергою, зміцнить обороноздатність нашої держави», – додав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *