ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на Львівщині постраждали літні жінка й чоловік

Анастасія Диняк

|

У Золочівському районі на Львівщині зіткнулися мікроавтобус та телескопічний навантажувач. Унаслідок цього постраждали літні жінка й чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася 3 серпня близько 11:30 год. на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська між селами Зарваниця та Кийків Золочівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зітнулися автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, яким керував 28-річний житель Тернопільської області, та телескопічного навантажувача JSB 53170 під керуванням 32-річного мешканця тієї ж області.

Внаслідок ДТП пасажири мікроавтобуса – 68-річна жінка та 76-річний чоловік, обоє – жителі Тернопільської області, – були доставлені до лікарні з травмами.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *