ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті обвалився міст: загинула туристка, є постраждалі

Анастасія Диняк

|

На Закарпатті у селі Кваси частково обвалився міст. З висоти 20 метрів у річку впали три жінки, унаслідок чого одна жінка загинула та дві постраждали. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Так, у четвер, 3 серпня, о 22:00 год. рятувальникам повідомили, що у річку Чорна Тиса у селі Кваси Рахівського району з пішохідного навісного мосту впали три жінки.

З’ясувалося, що внаслідок часткового руйнування дерев’яного покриття мосту з висоти 20 метрів у річку впали три жінки, мешканки Київської області, які перебували там на відпочинку.

Жінок ношами винесли наверх, де на них вже чекали лікарі. На жаль, 54-річна постраждала померла у автомобілі «швидкої». Ще двох жінок, 1986 років народження, госпіталізовано до лікарні. Після надання допомоги одну з постраждалих медики відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування.

Нагадаємо, 24 липня через обвал автомобільного мосту у Тячівському районі Закарпатської області постраждало п’ятеро осіб.

Також 14 липня повністю обвалився дерев’яний міст між селами Монастирець і Поляна у Комарнівській громаді на Львівщині. Новий обіцяють добудувати до кінця року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *