ОСТАННІ НОВИНИ

На вул. Коновальця у Львові частково припинили подачу гарячої води

Анастасія Диняк

|

Через ремонтні роботи на вулиці Коновальця у Львові чотири будинки тимчасово залишилися без подачі гарячої води. Про це повідомили  пресслужбі міської ради.

Так, у Франківському районі після гідравлічних випробувань було виявлено 38 поривів і дефектів на теплових мережах. Ремонтні роботи з їх ліквідації тривають. Зокрема, зараз замінюють аварійні відрізки теплової мережі на вул. Коновальця, 103 і вул. Багряного, 49.

«Впродовж літа після гідравліки ми ліквідовуємо всі виявлені пориви і пошкодження на теплових мережах. Першочергово ліквідовуємо пориви на магістральних теплових мережах, адже від цього залежить можливість відновлення гарячої води до будинків, а після цього ліквідовуєм незначні пориви на внутрішньоквартальних мережах», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Так, наразі проводиться заміна 16 м п мережі діаметром 159 мм на вул. Коновальця, 103, та 16 м п мережі діаметром 108 мм на вул. Багряного, 49. Труби міняють на попередньоізольовані. Це дасть змогу зменшити тепловтрати та підвищить надійність роботи цих трубопроводів.

«Сьогодні до кінця дня роботи плануємо завершити. На час робіт зупинили подачу гарячої води до чотирьох будинків на вул. Коновальця», – додали у «Львівтеплоенерго».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *