ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві сутенери втягнули у заняття проституцією понад 100 дівчат

Анастасія Диняк

|

У Києві затримали організаторку та трьох спільників, які створили «бізнес» з надання сексуальних послух. До заняття проституцією вони залучили понад 100 дівчат. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції столиці.

Так, організаторкою злочинної схеми виявилася 30-річна харків’янка. Жінка для реклами та розкрутки «бізнесу» створила спеціалізований Telegram-канал, де пропонували сексуальні послуги дівчат модельної зовнішності.

На цьому інтернет-ресурсі  щодобово розміщувалося понад 30 анкет жінок із їхніми портфоліо, а також прейскурант. Вартість сексуальних послуг повій сягала від 300 доларів за годину до 2 тисяч доларів за ніч.

Сама організаторка отримувала з кожного замовлення певний відсоток від суми заробітку дівчат. Загалом було зафіксовано втягнення у заняття проституцією понад 100 дівчат.

До своєї схеми жінка також залучила співучасницю, яка адмініструвала Telegram-канал з пропозиціями платних сексуальних послуг, а також двох чоловіків, які займалися доставкою повій замовникам.

Під час обшуків у фігурантів вилучено елітні автомобілі, готівку в гривнях і доларах, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, смартфони та сім-картки різних операторів мобільного зв’язку.

Організаторку злочинної групи затримали та повідомили їй про підозру у вчиненні сутенерства в складі групи осіб за ч. 2 ст. 303 ККУ. Жінці та її трьом спільникам загрожує до семи років ув’язнення.

Після проведення першочергових слідчих дій повідомлення про підозру отримають інші учасники кримінальної схеми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *