ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій спричинив смертельну ДТП

Анастасія Диняк

|

На Золочівщині водій, не впоравшись з керуванням, злетів у кювет. Унаслідок цього загинув пасажир авто. З’ясувалося, що керманич був п’яний. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася 2 серпня, близько 13:00 год. між селами Стовпин та Боложинів Золочівського району.

За попередніми даними правоохоронців, водій автомобіля BMW 320D, 37-річний житель Золочівського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і в’їхав у дерево.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажир автомобіля, 37-річний мешканець району, загинув на місці події. Водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Водієві загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування наразі триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *