ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині Росія мобілізовує ув’язнених, – зведення

Анастасія Диняк

|

Росіяни продовжують мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, на Донеччині підрозділи окупантів поповнюють за рахунок ув’язнених. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, відповідно до розпорядження так званого «МВС ДНР», проводяться заходи щодо набору до підрозділів внутрішніх військ осіб, які відбувають покарання або затримані за злочини легкої або середньої тяжкості.

Також встановлено, що поранення під час бою осуджених осіб не знімає з них судимості, а з осіб,  які перебували під слідством, підозри будуть зняті тільки при демобілізації.

Терористи отримали завдання на активізацію роботи по боротьбі зі злочинністю та щодо поповнення на 1 тисячу осіб  підрозділів внутрішніх військ за рахунок підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень.

В той же час, переатестація для колаборантів-поліцейських, які перейшли на бік РФ, буде проведена після виконання ними бойових завдань у складі зведених батальйонів внутрішніх військ так званого «МВС РФ».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *