ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 22-річній наркоторговиці загрожує 10 років ув’язнення

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці затримали 22-річну мешканку Львівщини за збут марихуани. За скоєне їй загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 22-річна мешканка міста Золочів збувала марихуану на території району.

Її викрили під час чергової реалізації наркотиків на автодорозі сполученням Львів-Тернопіль. Зловмисниця продала наркозалежному згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

Під час обшуків за місцем проживання наркозбувачки, поліцейські виявили та вилучили марихуану, пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги з залишками речовини рослинного походження, пакетики з фольги з залишками речовини білого кольору, а також гроші, отримані внаслідок протиправної діяльності, та інші речові докази.

Окрім того, в автомобілі зловмисниці було виявлено та вилучено паперовий згорток з рослинною речовиною зеленого кольору.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили наркозбувачці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Їй загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування наразі триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *