ОСТАННІ НОВИНИ

Ділянку у промзоні в Рясному-2 купив «Онур»

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» купив 1,3 га землі у промисловій зоні Рясного-2 за 15,8 млн грн. Про це йдеться на Prozorro.Продажі.

Львівська міська рада виставила на торги земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4610137500:12:004:0012) у промисловій зоні «Рясне-2». Її площа становить 1,3250 га.

Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Google maps, натисніть на зображення для збільшення

Стартова ціна складала 15 025 500 грн. В аукціоні участь взяли два учасники: ТзОВ «Вікторія 2008» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». У ході торгів перемогу здобув саме «Онур», запропонувавши на 100 тисяч грн більше – 15,8 млн грн.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване у Києві і займається будівництвом доріг й автострад. Її засновником є громадяни Туреччини Четінджевіз Іхсан та Четінджевіз Онур. Гендиректором підприємства вказаний Петро Береговий.

Саме компанія «Онур» тривалий час активно будувала і ремонтувала дороги по всій Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *