ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 19-річний стажер пошти вкрав з сейфу майже 400 тис. грн

Анастасія Диняк

|

На Львівщині 19-річний молодик влаштувався вантажником на пошту, а згодом зі своїм 25-річним товаришем викрав з сейфу у відділенні 380 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, 28 липня близько 22:00 год. у селищі Славське Стрийського району невідомі зловмисники проникли у приміщення одного з місцевих поштових відділень, відімкнули двері у сховище, викрали 380 тисяч гривень та банківську картку, після чого втекли.

До відділення злодії потрапили, скориставшись ключами від вхідних дверей у приміщення та у сховище.

Правоохоронці встановили, що до цього причетні двоє молодиків віком 19 та 25 років, які тимчасово проживають на Львівщині. Молодший з них нещодавно влаштувався у відділення на стажування на посаду вантажника і напередодні крадіжки отримав ключі від службових приміщень. Старший – перебував у розшуку за крадіжку та розбій, вчинені на Київщині.

Проведеними заходами поліцейські встановили місце перебування зловмисників, які переховувались у Київській області та затримали їх.

Обом було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування наразі триває, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *