ОСТАННІ НОВИНИ

Українська кримінальна драма «Королі репу» з аншлагу стартувала у Львові

Андрій Котенський

|

У кінотеатрі «Планета Кіно» у Львові відбувся перший допрем’єрний показ нового українського блокбастера «Королі репу» за участю знімальної групи фільму на чолі з режисером Мирославом Латиком та головними героями. Глядачі, які першими переглянули стрічку, не шкодували позитивних відгуків.

«Королі репу» – динамічна кримінальна драма з глибоким змістом про пошук місця в житті, що дуже схожа на реальну історію.

Головний герой фільму – 17-річний Діма «Казан», якого зіграв Михайло Дзюба, насолоджуються безтурботним молодим життям та мріє стати успішним репером. Він із найкращим другом Женею «Арахісом» (Антон Вельбой) пишуть пісні та бачать себе на великій сцені. Талант, молодість і амбіційність на їхньому боці, то ж залишається докласти зусиль та зробити правильний вибір.

Казан закоханий у місцеву красуню Свєту (Карина Химчук), і він також подобається дівчині, але вона мріє якнайшвидше вирватися із провінційної глушини.

Одного разу Казану пропонують легко заробити гроші, і він погодився та не втямився, як опинився у тенетах бандитського світу. Молодий хлопець шукає вихід, проте заплутується щораз більше.

У стрічці також зіграли визнані зірки українського кіно, серед яких особливо виділяється зірка «Моїх думок тихих» та «Леся+Рома» Ірма Вітовська та Олена Узлюк, яку глядачі знають за фільмами «Припутні» та «Номери» (за п’єсою Олега Сенцова).

Руйнівну силу бандитського світу уособлюють Юрій Кулініч, відомий за ролями у стрічках «Погані дороги», «Кіборги» та  Дмитро Хом’як з «Наших котиків» та «Припутні».

Варто також додати, що сюжетна інтрига збережена до самого кінця фільму. Стрічка вже встигла перемогти на італійському кінофестивалі фільмів для підлітків Vvfilmf. Нагороду отримали у номінації Monte Visentin.

Драма підсилена сучасною українською музикою від відомих українських виконавців (Cepasa, Kazka, Kretchet, Kalush) – все це робить «Королей репу» одним з найочікуваніших фільмів цього літа.

На широких кіноекранах фільм можна переглянути вже із 3 серпня 2023 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *