ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівської «вісімдесятки» збирають кошти на 50 гранатометів

Наталя Дуляба

|

Для проведення штурмів десантники з 80 бригади, які зараз звільняють Бахмут, потребують пів сотні гранатометів. Для того, щоб придбати їх, потрібно зібрати 1,6 млн грн. Про це повідомили самі військові.

Як розповідають десантники, вдала операція – це спочатку масований обстріл ворожих позицій із безпечної відстані, а вже потім похід на сам штурм. Це дозволяє і вберегти життя наших військових, і окупантам завдати більше втрат.

«Саме для штурмів ворожих позицій на відстані дуже добре зарекомендував себе ручний 40 мм гранатомет ФОРТ-600А. Він легкий і компактний, швидко перезаряджається, дістає на відстані до 400 метрів і важливо, що гранат такого калібру є достатньо», – кажуть у «вісімдесятці».

Збір на 50 гранатометів ФОРТ-600А для 80 окремої десантно-штурмової бригади відкрив Фонд 24 (волонтерська ініціатива працівників сайту і каналу 24). Ціна питання – 1 637 500 грн. Час дуже важливий, тому кошти хочуть зібрати якнайшвидше, аби оперативно закупити й передати зброю десантникам під Бахмут.

Долучитись до збору можна, перерахувавши пожертву на картку Приватбанку: 5169 3351 0133 8081, або на Монобанку за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *