Рашисти влучили у багатоповерхівку і будівлю СБУ в Дніпрі

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю ввечері, 28 липня, російські окупанти вдарили по житловій багатоповерхівці у Дніпрі. Відомо про перших постраждалих. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Російські терористи поцілили в багатоповерхівку. Станом на 21:30 за медичною допомогою звернулися троє осіб», – сповістив він.

Зі свого боку президент Володимир Зеленський додав, що крім багатоповерхівки у Дніпрі, було також і влучання в будівлю СБУ. Він опублікував відео, на якому видно масштаби руйнувань:

Спочатку кількість постраждалих зросла до пʼяти, потім – до дев’яти осіб. За даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, серед них є двоє дітей віком 14 і 17 років. Медики кажуть, шо стан усіх є задовільним.

«Знову російський ракетний терор. Зробимо все, щоб притягнути Росію до повного покарання за агресію й терор проти наших людей. Ця сволота відповідатиме. Зробимо все заради справедливості», – наголосив Володимир Зеленський.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни).

На місцях працюють рятувальники, медики, правоохоронці та всі інші служби. Слідство триває, точна кількість постраждалих встановлюється.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: МВС, Офіс генпрокурора 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *