ОСТАННІ НОВИНИ

Ольга Харлан: «Росія тероризує спорт, правила мають змінитися»

Ольга Денисяка

|

Українська фехтувальниця Ольга Харлан, яка не потиснула руку росіянці Анні Смірновій після поєдинку на чемпіонаті й була дискваліфікована, заявила, що правила у світі спорту мають змінитись, а примус до миру є неможливим:

 

«Сьогодні був дуже важкий і важливий день. Те, що відбулося, дає дуже багато запитань, але й дуже багато відповідей. Ми зрозуміли, що країна, яка тероризує нашу державу, наших людей, наші сім’ї, також тероризує і спорт.

Сьогодні відбулося все, як мало відбутися. Я не хотіла тиснути руку цій спортсменці і я діяла своїм серцем. Тому коли я почула, що мене хочуть дискваліфікувати, дати мені чорну картку – звісно, це мене вбило. Вбило настільки, що я кричала від болю. А почала оживати завдяки підтримці людей у соцмережах, підтримці від бійців, які захищають Україну.

Ніколи нікого не можна примусити до миру. Особливо українців. Ніколи. Жодних рукостискань. Ніколи. Тому так буде завжди. І я, мабуть, як всі у цьому світі, адекватному світі, розумію, що правила мають змінитися, бо змінюється світ.

Але те, що я відчуваю від вас усіх – не передати словами. Дякую кожному, відчуваю все. Ви в моєму серці. Слава Україні».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *