ОСТАННІ НОВИНИ

Із Львівщини вирушила на навчання нова група мобілізованих

Андрій Котенський

|

У четвер, 27 липня, кілька сотень мобілізованих жителів Львівщини прийняли військову присягу на вірність українському народові. Новобранці відправляються на навчання, повністю забезпечені та оснащені амуніцією та озброєнням. Про це повідомив головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко.

Серед новобранців добровольці-підприємці, керівники ІТ-компаній та інші спеціалісти.

«Левова частка захисників та захисниць стрілецького батальйону добровільно вирішили стати до лав Збройних сил України. Серед них – чимало успішних підприємців, керівників ІТ-компаній та інших спеціалістів, які, попри це, все ж прийняли рішення взяти до рук зброю. Дякую за відважність та стійку позицію кожному воїну. Бережіть себе, повертайтесь додому живими, неушкодженими та з Перемогою», – повідомив Олександр Тіщенко.

За даними ЛОВА, військову присягу склали військовослужбовці 420 стрілецького батальйону та стрілецької бригади.

«Сьогодні тут ще декілька сотень воїнів стрілецького батальйону і стрілецької бригади склали присягу на вірність українському народові. До лав ЗСУ приєднались наші земляки й землячки з різних куточків Львівщини. Дорогі захисники й захисниці, бийте ворогів і бережіть себе та одне одного. Чекаємо вашого повернення додому живими, здоровими і з перемогою. Завжди пам’ятайте: ви не лише у бронежилетах, над вами є надміцний щит з молитов та віри – ваших рідних, нашого духівництва і всієї Львівської області», – наголосив очільник області», – сказав голова ЛОДА Максим Козицький.

Підтримати своїх рідних прийшли батьки військових, члени сімей, діти.

Захисники урочисто присягнули обороняти Україну, захищати її суверенітет та територіальну цілісність, чесно виконувати військовий обов’язок, неухильно дотримувати

сь законів України, ніколи не зрадити українському народові.

Максим Козицький також розповів, що стрілецький батальйон, який склав присягу на цьому місці 5 місяців тому, став штурмовим батальйоном, який зараз віртуозно палить техніку окупантів, робить зі самих окупантів «добрих» і повертає український прапор на деокуповані території.

Військовослужбовців також поблагословили отці місцевих церков.

Раніше Олександр Тіщенко повідомляв, що «на передову без відповідних навичок нікого не відправляють».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *