ЗСУ наступають біля Бахмута та мають успіх в районі Старомайорського, – Генштаб

Ольга Денисяка

|

Українські війська наступають біля Бахмута, а також мали успіх на напрямку Старомайорського. Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Сили оборони України продовжують ведення  наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. 

«Українські воїни закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. В напрямку Старомайорського мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах», – йдеться в повідомленні.

Водночас противник продовжує чинити потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви. 

«На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. В ході ведення силами оборони наступально-штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївка», – зазначив Андрій Ковальов.

Зазначимо, за минулий тиждень на Бахмутському напрямку захисники звільнили від окупантів близько 4 кв. км. За весь час контрнаступу вдалося деокупувати близько 35 кв. км території.

Ключові бої наразі тривають в районі Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *