ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві на блокпості авто збило трьох нацгвардійців: одного – на смерть

Анастасія Диняк

|

У Києві на блокпосту під час комендантської години 23-річний молодик збив двох військовослужбовців, один з них помер на місці, другий – наразі у важкому стані в лікарні. Ще одному військовому допомогу надали на місці. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора та Нацполіції Києва.

 

Смертельна аварія сталася 25 липня близько 00:05 год. у Святошинському районі столиці.

За даними слідства, водій автомобіля, рухаючись по проспекту Берестейському під час комендантської години, збив військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту.

Як повідомили у столичній поліції, 23-річний керманич на великій швидкості збив двох нацгвардійців, а далі протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

Правоохоронці затримали водія в порядку ст. 208 КПК України на місці події. За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначається, що під час перевірки алкоголю в крові керманича не виявили.

Нагадаємо, 26 травня також у Києві суддя Олексій Тандира напітпитку збив на смерть нацгвардійця на блокпосту. Одразу після ДТП суддя почав заперечувати свою провину та заявив, що за кермом був його водій, який втік з місця події.

За висновками експертизи, суддя на момент ДТП був п’яний.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *