ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині росіяни зруйнували ангар із зерном. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Вночі 24 липня Росія дронами-камікадзе поцілила у ангар із зерном на Одещині. Унаслідок атаки ангар було зруйновано, постраждали щонайменше шестеро осіб. Про це повідомили у пресслужбі оперативного командування «Південь».

Так, російські окупанти майже 4 години атакували дронами «Shahed-136» портову інфраструктуру Дуная. Бійцям протиповітряної оборони вдалося знищити три безпілотники.

Внаслідок влучань зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження інших видів вантажів, в одному із виробничих приміщень сталася пожежа, яку було оперативно ліквідовано.

Попередньо відомо про чотирьох постраждалих працівників порту, але інформація ще уточнюється.

Оновлено: 

За даними очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, внаслідок нічної атаки постраждали шестеро людей. До лікарні області госпіталізували чотирьох поранених, один з яких – у стані середньої ступені тяжкості, ближче до тяжкого. Лікарям вдалося стабілізувати пацієнта.

Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Всім була надана медична допомога в повному обсязі.

Нагадаємо, минулої ночі, 23 липня, росіяни також атакували Одещину. Загалом противник задіяв для удару 19 ракет різних типів. Унаслідок цього одна людина загинула, а  щонайменше 19 осіб, серед яких четверо дітей, зазнали поранень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *